Mes gaminame sveiką ir subalansuotą, higienos reikalavimus atitinkantį maistą. Valgiaraštis yra sudarytas dietologo ir patvirtintas Visuomenės sveikatos centro – maisto porcijos atitinka visas energetines ir kaloringumo normas. Valgiaraštis sudaromas 15 - 20 dienų ir keičiamas kas sezoną. Mūsų valgiaraštyje daug pačių pagamintų gaminių: kepame duonelę, pusryčių bandeles, sausainėlius, kepta mėsa pusryčių sumuštiniams ir daugelis kitų.
Pagal pageidavimą tiekiame maitinimą ir alergiškiems vaikams. Siūlome visos dienos meniu – pusryčius, priešpiečius, pietus, vakarienę.
Pusryčių meniu – įvairių kruopų košės pagardintos sviestu, cinamonu ar natūraliomis be jokių konservantų uogienėmis, sumuštiniai, kiaušiniai, arbata, kakava.
Pietums ruošiame sriubas, karštus antrus patiekalus bei obuolių, džiovintų vaisių, uogų kompotus.
Karšti patiekalai gaminami iš vištienos, jautienos, kalakutienos, kiaulienos ir žuvies. Garnyrai įvairūs: bulvės, bulvių košės, grikiai, ryžiai, makaronai. Kiekvieną dieną – šviežios daržovės arba šviežių daržovių salotos.
Vakarienei daugiausiai siūlome miltinius, varškinius patiekalus (blynai, lietiniai, apkepai, makaronai).
Kiekvieną dieną yra patiekiami vaisiai.